Ante Rimac, Management Consultant

U wil de globale prestaties van uw bedrijf verbeteren en uw omzet verhogen? Ik kan u hierbij helpen!

Mijn loopbaan, mijn expertise

Dankzij 25 jaar managementervaring in verschillende domeinen (algemeen management, management van B2B- en B2C-verkoopteams, product- en projectteambeheer …) leerde ik strategisch en creatief denken. Deze sterkte stel ik nu ter beschikking van bedrijven als consultant in Global Management, Sales & Marketing en Persrelaties.

Ik heb altijd gewerkt in complexe omgevingen, zowel internationaal als multicultureel, en heb door de jaren heen een rijke en gevarieerde ervaring opgebouwd als senior executive. De verschillende activiteitssectoren (non-foodproducten voor de detailhandel, betalingsindustrie, financiële instellingen en diensten, 3D-printen …) waarin ik werkzaam was, hebben me in staat gesteld mijn kennis te verbreden, en mij toegelaten om als woordvoerder voor de audiovisuele en gedrukte pers te werken.

Tegenwoordig is het creëren van toegevoegde waarde dankzij mijn oplossingsgericht leiderschap een integraal onderdeel van mijn filosofie en mijn DNA. Door reflectie en actie te combineren, bied ik bedrijven mijn hulp aan bij het definiëren van een strategie op maat, maar ook en vooral bij de implementatie van dezelfde strategie.

ante-rimac

Toegevoegde waarde creëren dankzij mijn oplossingsgericht leiderschap is een integraal onderdeel van mijn filosofie en mijn DNA.

Mijn kern competencies

null

Strategisch denken

Strategieën formuleren en vooral ze uitvoeren door innovatief en out-of-the-box te denken.

null

Project management

Door mijn sterke organisatorische vaardigheden en een goede analyse van de marktsituatie ben ik in staat om alle belanghebbenden effectief te mobiliseren om een doel te bereiken.

Relaties en partnerships

Ik help bij het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met alle belanghebbenden in het algemeen en belangrijke marktspelers in het bijzonder, met een constante focus op de klant.

Effectieve communicatie

Uit mijn ervaring heb ik geleerd om met de juiste boodschap de juiste doelgroep te bereiken door een op maat gemaakte en zeer doel- en resultaatgerichte aanpak.

Teamleader

Als senior executive bij internationale bedrijven heb ik om te leiden door actie en door het goede voorbeeld te geven terwijl ik visie, strategie en duidelijke doelstellingen koppel. Ik bied ook prestatiegerichte coaching en ben gericht op het delen van kennis.

Mijn sterke punten

Drietalig

Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels

Aanpassingsvermogen

Ik ben een georganiseerd en flexibel persoon, waardoor ik me gemakkelijk aan verschillende situaties aanpas.

Ervaring

Ik ben al meer dan 25 jaar senior executive in internationale en multiculturele omgevingen.

Nieuwsgierigheid

Van nature nieuwsgierig, ik investeer continu om nieuwe bronnen van professionele kennis aan te boren en deze te verwerven.

null

Multidisciplinair

Ik heb diverse en gevarieerde vaardigheden opgedaan op verschillende werkterreinen.

Ervaring op directieniveau

Ik ben gewend om te interageren met diverse managementniveaus in grote bedrijven.

Staat u voor organisatorische, zakelijke of communicatie-uitdagingen? Wilt u van mijn ervaring en mijn sterke punten profiteren? Laten we samen kijken hoe ik u kan helpen.

Contacteer ons

    Door dit formulier in te dienen, stemt u ermee in dat AR Consultancy de verzamelde informatie onthoudt en gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, vindt u dit hier