Interim Management

Toegevoegde waarde van Interim Management

U hebt tijdelijke hulp nodig om uw teams te beheren? U moet een nieuwe activiteit in uw bedrijf integreren? U moet een project voor change management beheren? Tijdgebrek vereist dat u strategische projecten uitstelt?

Waar kan ik bijdragen in Interim-management

Organisaties zijn levende lichamen die in de loop van de tijd evolueren. Door uw bedrijf te beheren, kunt u van tijd tot tijd met moeilijke situaties geconfronteerd worden.

Interim management Ante Rimac

Tijdelijk beheer van verkoop- en marketingteams

« The right (wo)man at the right place »

Soms vertrekken sleutelpersonen in uw verkoop- en marketingorganisatie. Zo is het leven. Het vinden van de verborgen parel om de leegte te vullen en deze op kruissnelheid te krijgen kan lang duren. Maar uw bedrijf stopt niet tijdens deze periode. Het kan een uitdaging zijn om deze tijdelijke extra werklast naast uw dagelijkse werkzaamheden te absorberen. Hiervoor moet u op iemand kunnen rekenen.

transition projet avec AR Consultancy

Zorg voor overgang tussen projectmodus en operationele modus

« The sky is the limit »

U creëert waarde, u groeit, u ontwikkelt nieuwe activiteiten en op een gegeven moment moet u deze in uw organisatie integreren met behoud van de bestaande activiteiten. Helemaal niet makkelijk. Om deze overgangsfase soepel te laten verlopen, heeft u mogelijk hulp nodig.

interim management avec AR Consultancy

Uitdaging van verandering

Toen u uw bedrijf begon, was de manier waarop u georganiseerd was waarschijnlijk de beste op dat moment. In de tussentijd zijn er nieuwe behoeften of nieuwe kanalen ontstaan, zijn er nieuwe soorten klanten bekend geworden … Met andere woorden, de markt is veranderd.

Is uw organisatie nog steeds goed gepositioneerd en georganiseerd om deze uitdagingen aan te gaan? Misschien moet u ze aanpassen, kijken hoe het werkt en besluiten om nieuwe profielen te werven. En natuurlijk stopt uw bedrijf niet in de tussentijd … Vandaar het belang van Interim Management dat een oplossing voor uw behoeften kan zijn.

De markt verandert. Is uw organisatie nog steeds goed gepositioneerd en gestructureerd om deze uitdagingen aan te gaan?

U helpen bij de overgang in moeilijke situaties

Ik heb projectteams, productteams en verkoopteams van verschillende omvang geleid in zowel B2C-, B2B- als B2B2C-omgevingen. Gedurende meer dan 6 jaar leidde ik ook het Benelux-kantoor van een multinational. Ik kan u zeker helpen tijdens overgangsfases om moeilijke situaties te overwinnen.

Staat u voor een veranderingssituatie? Laten we erover praten en kijken hoe ik waarde aan uw bedrijf kan toevoegen.

Contacteer ons

    Door dit formulier in te dienen, stemt u ermee in dat AR Consultancy de verzamelde informatie onthoudt en gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, vindt u dit hier