Consultant in persrelaties

Waarom zou u de diensten van een PR-consultant gebruiken?

Moet u uw communicatie organiseren? Moet u een persbericht opstellen of een storytelling opzetten? Heeft u te maken met crisiscommunicatie? Wilt u uw communicatie meer coherent maken? Komt u tijd te kort of heeft u advies nodig?

Mijn expertisegebieden in communicatie en persrelaties

Ante Rimac press Relation

Organiseer en beheer uw communicatie naar de buitenwereld toe

We leven in een wereld van communicatie waar perceptie realiteit wordt. Vanaf nu en meer en meer zijn het onze intuïties en emoties die ons begrip van een boodschap bepalen. In deze zin krijgt iemand die zijn communicatie onder de knie heeft een doorslaggevend voordeel.

relations de press AR Consultancy

Zorgen voor consistentie van uw boodschap zowel extern als intern

Als verantwoordelijke van uw activiteit moet u uw communicatie beheersen, zowel naar de buitenwereld als naar uw organisatie. De consistentie van de inhoud waarop u aan beide zijden van de spiegel communiceert, is van het grootste belang.

AR Consultancy relation de press

Een storytelling op punt stellen of een persconferentie organiseren

U realiseert geweldige dingen, laat het weten! Er is een zeer groot aantal communicatietechnieken waarmee u met uw publiek kunt communiceren. U kunt een storytelling op punt stellen om de zichtbaarheid van uw prestaties en uw lange termijn projecten te ondersteunen of een persconferentie organiseren voor ad hoc doeleinden.

relation press Ante Rimac

Beheer een crisiscommunicatie

U moet ook beslissen welke houding u wil aannemen: wilt u proactief zijn in uw communicatie of gewoon reactief? Anticipatie is cruciaal in crisiscommunicatie! Om snel en efficiënt te reageren tijdens een moeilijke situatie: neem het initiatief en gebruik al uw voorbereidingswerk.

We leven in een wereld van communicatie waar waarneming realiteit wordt.

PR-advies

Gedurende vele jaren ben ik woordvoerder geweest in verschillende organisaties. Ik ben gewend om te interageren met de geschreven en audiovisuele pers, om persconferenties te organiseren en te reageren in geval van crisiscommunicatie.

Het opbouwen van een imago kost tijd. Als het correct wordt gedaan, kan het al uw realisaties positief benadrukken en uw succes vergroten door nieuwe opportuniteiten te creëren. Goed reageren op moeilijke of crisissituaties kan ook uw bedrijf en alle inspanningen die u in uw activiteit heeft geïnvesteerd redden.

U hebt ideeën, maar u weet niet hoe u ze moet realiseren? Staat u voor uitdagingen in verband met uw communicatie? Laten we erover praten en kijken hoe ik waarde aan uw bedrijf kan toevoegen.

Contacteer ons

    Door dit formulier in te dienen, stemt u ermee in dat AR Consultancy de verzamelde informatie onthoudt en gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, vindt u dit hier