gego-Plan de travail 17

AR Consultancy,
uw business consultant voor middelgrote en grote bedrijven

De expertisegebieden van AR Consultancy

global-management

Global
Management

Een bedrijfsstrategie maken of herzien is zeker niet eenvoudig. Tussen uw positionering, uw doelstellingen, de in te voeren tactieken, de prestatiemeting, de acties en de resultaten … U weet niet waar u terecht moet? U kan op mij rekenen!

sales-marketing

Sales
& Marketing

Het is nooit eenvoudig om een effectieve verkoopstrategie te definiëren. Soms loopt het verkoopproces vast. Of voldoen prestaties niet aan uw verwachtingen. Soms is er zelfs binnen het team een probleem. Ontdek hoe ik u met elk van deze aspecten kan helpen.

relations-presse

Persrelaties

Uw communicatie beheren, voor de coherentie van uw boodschap zorgen, zowel intern als extern, een verhaal schrijven of een persconferentie organiseren, een crisiscommunicatie beheren… U kan op mijn ervaring rekenen.

interim-management

Interim
Management

Soms is externe hulp nodig om een team tijdelijk te beheren, om over te schakelen naar een nieuwe operationele modus of een change management project uit te voeren. Dit is waar Interim Management van pas komt.

Laten we samen uw verkoop- & marketingstrategie bepalen en concrete tactieken implementeren om uw prestaties te verbeteren!

Waarom AR Consultancy vertrouwen?

Waarde creëren

Waarde creëren of toevoegen is fundamenteel voor elk bedrijf. Ten eerste ten opzichte van haar klanten omdat zij de reden zijn voor de activiteit en de bron van inkomsten, maar ook voor de organisatie zelf en haar aandeelhouders. Dankzij de creatie van waarde garandeert u een lange termijn toekomst voor uw activiteit. Te vaak richten mensen zich op het beheersen van kosten terwijl ze de creatie van waarde verwaarlozen.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht & op resultaat gefocust, pas ik een “no nonsense” -benadering toe. Ik ben erg pragmatisch, gericht op het eindresultaat. Een van mijn belangrijkste vaardigheden is om een strategie te kunnen definiëren en vooral ze implementeren. Rekening houdend met het algemene kader, terwijl ik de details kan uitdiepen wanneer dat nodig is.

Leiderschap

Dingen gedaan krijgen in organisaties is altijd een uitdaging. Ik heb het vermogen om mensen op een effectieve manier te mobiliseren rond gemeenschappelijke doelen, waarbij visie, strategie en doelen aan elkaar werden gekoppeld. Zowel in projectmodus als op een meer hiërarchische manier.

Over Ante Rimac

Mijn kracht? De capaciteit om gedachte en actie te combineren, waardoor u een strategie op maat van uw bedrijf kan definiëren en deze ook implementeren.

Drietalig Frans, Nederlands en Engels. De ervaring die ik gedurende 25 jaar heb opgedaan als senior executive, vooral voor internationale en multiculturele bedrijven, heeft me in staat gesteld om verschillende vaardigheden in veel sectoren te ontwikkelen.

Met veel enthousiasme bied ik nu mijn diensten aan bedrijven aan als consultant in Global Management, Sales & Marketing en Persrelaties. U kan ook op mij rekenen voor Interim Management wanneer de behoefte zich voordoet (afwezigheid van lange duur, vertrek, opening van een nieuwe positie, structuurwijzigingen …).

Mijn loopbaan
ante-rimac